wie ben jij

Zorginstelling

Bent u opzoek naar bestaande zorginnovaties die uw werk makkelijker of efficiënter maken? Klik op deze link Ontwikkelde innovaties. Wellicht hebben wij wat ontwikkeld wat van meerwaarde voor u is! Of heeft u een idee of een innovatie bedacht om de zorg beter te maken en wilt u ondersteuning met dit proces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ter inspiratie kunt u ook op deze link *(succesverhalen) klikken om de succesverhalen te bekijken!Bent u opzoek naar bestaande zorginnovaties die uw werk makkelijker of efficiënter maken? Klik op deze link Ontwikkelde innovaties. Wellicht hebben wij wat ontwikkeld wat van meerwaarde voor u is! Of heeft u een idee of een innovatie bedacht om de zorg beter te maken en wilt u ondersteuning met dit proces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Ter inspiratie kunt u ook op deze link *(succesverhalen) klikken om de succesverhalen te bekijken!

Bedrijf

Zorginnovaties010 biedt bedrijven aan om zorginnovaties verder te ontwikkelen of deze te testen/valideren in een zorginstelling. Wij kunnen dit voor uw bedrijf mogelijk maken. Neem contact met ons op voor meer informatie! Wij zijn opzoek naar bedrijven die onze zorginnovaties op de markt kunnen brengen zowel in Nederland als internationaal. Klik op deze link voor meer informatie over onze ontwikkelde zorginnovaties Ontwikkelde zorginnovaties. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingen, neem gerust contact met ons op dan kunnen we samen bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact