Partners

Op deze pagina vindt u onze samenwerkingspartners op het gebied van netwerk, educatie en investeerders. Zorginnovaties010 staat altijd open voor nieuwe samenwerkingen op deze gebieden. Dus als u graag met ons wilt samenwerken neem contact met ons op.

Educatie

Wij werken samen met verschillende onderwijsniveaus. Voor ons is het belangrijk dat er aansluiting is met studenten die onze zorginnovaties verder kunnen brengen op de thema’s: techniek, gebruiksvriendelijkheid, marketing en sales.

Netwerk

Op zoek gaan naar ondernemers of bedrijven die onze zorginnovaties willen vermarkten is een lastige klus. Daarom maken wij graag gebruik van ons netwerk op het gebied van zorgtechnologie. Hierin kunnen wij de vraag stellen welke ondernemer geïnteresseerd is in één van onze innovaties. Daarnaast is het ook een mooie kans om te polsen of onze zorginnovaties breder weg gezet kunnen worden.

Investeerders

Vaak is er een financiële injectie nodig om onze zorginnovaties verder te kunnen ontwikkelen. Hieronder staan de belangrijkste investeerders waarmee wij samenwerken.

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact