Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en
aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit
is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC. Onder
Zorginnovaties010, wordt verstaan: E-health, medische apparaten, hulpmiddelen,
protocollen, boeken en logistieke processen. Zorginnovaties010, probeert zorginnovaties die
binnen het Erasmus MC worden bedacht, beschikbaar te maken voor andere zorgstellingen.
Er zijn veel bedrijven die zorginnovaties ontwikkelen en deze willen testen/valideren. Daar
biedt zorginnovaties010 hen de mogelijkheid voor.

Organisatie

Onze aanpak

Er is een groeiende zorgvraag, omdat we steeds ouder worden en er steeds meer mensen die ouder worden zorg nodig hebben is er sprake van vergrijzing. We hebben meer mensen die zorg nodig hebben maar tegelijkertijd hebben we minder mensen die zorg leveren. Omdat we steeds groter personeelstekort hebben in de zorg, betekent het dat je slimmer en efficiënter, moet gaan werken om het te kunnen bolwerken. De ontwikkelingen in de zorg kunnen ervoor zorgen dat de zorg sneller en efficiënter werken. Zorginnovaties010 geeft de mogelijkheid om problemen in de praktijk op te lossen. Dit doen zij in samenwerking met ondernemers, zorginstellingen, investeerders en studenten. Met onze strakke aanpak wilt zorginnovatie010 het verschil maken in de zorg op het gebied van innovaties.

Missie

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van een breed aanbod aan zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt voor zowel zorginstellingen als bedrijven. Dit doen wij met een maatschappelijk hart.

Visie

Zorginnovaties010 streeft ernaar om leidend te zijn op het gebied van innovaties voor gezondheid en de zorg. Waarbij zorginovaties010 bedrijven en zorginstellingen helpt stimuleren en groeien met als effect vraag en aanbod samenbrengen wat zal leiden naar zorginnovaties die de zorg sneller en efficiënter laat werken zowel nationaal als internationaal.

Ons team

Nathalie Popken

Senior Business Development Manager Zorginnovaties

Nathalie is de trekker van zorginnovaties010 binnen het Erasmus MC. Als Senior Business Development Manager begeleidt zij Erasmus MC medewerkers met zorginnovatietrajecten. Nathalie is verantwoordelijk voor het op de markt brengen van zorginnovaties en is altijd op zoek naar bedrijven of ondernemers die de kansrijke Erasmus MC zorginnovaties naar de markt willen brengen.

Carola Immerzeel-Goosens

Manager Erasmus MC Incubator

Carola is de spil tussen het Life Science 010 netwerk en Erasmus MC. De Erasmus MC Incubator is de lab- en kantoorfaciliteit van het Erasmus MC. Hier krijgen jonge, startende bedrijven de mogelijkheid om zich in een business vriendelijke omgeving een aantal jaar in hoog tempo te kunnen ontwikkelen door middel van betaalbare laboratorium- en kantoorruimte, advies, coaching en toegang tot een netwerk van professionals.

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact