Koosguard

Beschrijving

Best Care Solutions B.V. heeft tot doel zorginnovaties die vanuit de zorg ontstaan zijn het levenslicht te laten zien en daarmee zorg betaalbaar te houden en veiligheid voor de patiënt en medewerker te vergroten. Dit doel kon Best Care Solutions net als bij de line connector, hun andere succesverhaal, goed inzetten bij deze innovatieve oplossing dat bedacht is voor het volgende praktijkprobleem. Het probleem uit de praktijk was dat de kabels en lijnen verstrikt en bekneld raken tussen de bedhekken. De oplossing voor het probleem is een houder, de KoosGuard, die op het Hiilrom bed geplaatst kan worden waardoor de kabels en lijnen geleid worden zonder verstrikt of bekneld te raken tussen de bedhekken.

"Het partnership tussen Create4Care-Erasmus MC en Best Care Solutions draagt bij aan het genereren van innovatieve ideëen, het geconnecteerd zijn met zorgprofessionals en het kunnen klankborden aangaande (potentiële) zorginnovaties."
Berry Graveth
Mede-eigenaar Best Care Solutions

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact