Happy break

Beschrijving

Als Best Care Solutions zijn wij ervan overtuigd dat zorgprofessionals als geen ander weten hoe zij hun dagelijkse praktijk kunnen optimaliseren. Of het nu om producten, concepten of processen gaat; Innovaties en verbeteringen vanuit de zorg, zijn innovaties en verbeteringen vóór de zorg. Daarom werken wij samen met verschillende zorgorganisaties om hen te helpen ideeën en ambities tot testbare prototypes en uiteindelijk gebruiksklare oplossingen te brengen. Een van de Organisaties waarmee wij samenwerken of waarvoor wij een opdracht vervullen is het Erasmus MC – Create4Care. Zij kwamen met een prototype van de ampullenbreker, die wij toen verder hebben gebracht. De Ambullenbreker, ‘De Happy Break’, is een hulpmiddel voor het veilig en hygiënisch openmaken van glazen medicijn ampullen. Het doel is om het snijrisico te voorkomen bij het openen van een glasampul.

"Het partnership tussen Create4Care-Erasmus MC en Best Care Solutions draagt bij aan het genereren van innovatieve ideëen, het geconnecteerd zijn met zorgprofessionals en het kunnen klankborden aangaande (potentiële) zorginnovaties."
Berry Graveth
Mede-eigenaar Best Care Solutions

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact