Nutripres

Innovatie

Zonder de Nutripress moest sondevoeding handmatig worden toegediend. Dit is fysiek erg zwaar werk en zelfs ook pijnlijk voor de zorgmedewerkers. Regelmatig wordt de sondevoeding dan ook door twee medewerkers toegediend.

Afdeling Erasmus MC

Dagbehandeling

Marktpotentie

Voor marktonderzoek wordt momenteel in kaart gebracht door hoeveel afdelingen de Nutripress gebruikt kan worden.

Uitleg

De Nutripress is een mechanisch hulpmiddel waarmee men, via een hefboom, een standaard 50 ml spuit (met infuus of sondevoeding aansluiting) snel maar gecontroleerd en zonder veel kracht kan leegspuiten voor bijvoorbeeld toedienen van intraveneus vocht of dikke sondevoeding. Spuiten kunnen gemakkelijk verwisseld worden als er meer dan 50 ml vocht toegediend moet worden. Zorgmedewerkers kunnen nu heel makkelijk, zonder pijn en zelfstandig de sondevoeding bij patiënten toedienen.


Behandeln Sie Arthritis zu Hause. Medikamente gegen Verstopfung Antimykotische Nagelprodukte. deutschpillen Behandeln Sie Psoriasis zu Hause. Hausmittel gegen Ohrenschmerzen Erkältungsmedizin

De huidige stand van zaken

De Nutripress is geïmplementeerd op de Kinderpsychiatrie – adolescentenkliniek, maar is niet alleen voor algemene ziekenhuizen interessant. De Nutripress is ook toepasbaar voor andere gebieden zoals de thuiszorg, revalidatie en psychiatrische ziekenhuizen: in feite is het een universele oplossing voor het gecontroleerd, snel, zonder kracht leegspuiten van 50 ml spuiten. 

Commerciële behoefte

Voor de Nutripress zijn we op zoek naar een (ervaren) ondernemer, dan wel ondernemend team die Nutripress wil vermarkten, zodat zorgmedewerkers van over de gehele wereld deze innovatie kunnen gebruiken. Bij voorkeur zijn wij op zoek naar een partij al bekend is in de zorg en op de hoogte is van Medical Device Regulations.

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact