ECG-klem

Innovatie

De ECG klem is ontwikkeld om de ECG kabels te organiseren. Dit hulpmiddel is direct gebruiksklaar voor het aansluiten ECG, hygiënisch, persoonsgebonden en makkelijk in gebruik zonder tijd te verliezen bij het uit te war halen. De ECG-Klem is ontworpen voor het bij elkaar houden en het organiseren van ecg-kabels. Vaak liggen deze door elkaar en kost het de verpleegkundigen extra tijd en moeite om deze uit elkaar te houden.

Afdeling Erasmus MC

Afdelingen waar de vitale functies van patiënten gemonitord moeten worden, zoals SEH en IC

Marktpotentie

Aanschaf voor gehele ziekenhuis, +/- 3 klemmen ECG.

Uitleg

Deze klem houdt monitorkabels bij elkaar en zorgt ervoor dat ze niet in de knoop komen. Dit hulpmiddel is direct gebruiksklaar voor het aansluiten van de ECG, hygiënisch, persoonsgebonden en makkelijk in gebruik zonder tijd te verliezen bij het uit te war halen. De ECG-Klem zal gebruikt worden op afdelingen waar de vitale functies van patiënten gemonitord moeten worden, zoals SEH en IC, waarbij de aanschaf van de ECG-Klem voor gehele ziekenhuis is en er +/- 3 klemmen per ecg-apparaat gebruikt zullen worden.

De huidige stand van zaken

De ECG-Klem wordt momenteel getest op de afdelingen waar de vitale functies van patiënten gemonitord moeten worden, zoals SEH en IC binnen het Erasmus MC.

Commerciële behoefte

Wij zijn opzoek naar een bedrijf/ondernemer die ons product op de markt wil brengen in Nederland en internationaal.

Over ons

Zorginnovaties010 is het zorginnovatieplatform van Rotterdam waar het ontwikkelen en aanbieden van zorginnovaties zowel nationaal als internationaal mogelijk wordt gemaakt. Dit is een in samenwerking met de gemeente Rotterdam en het Erasmus MC.

Contact